Herlige bøker!

Hei alle sammen!

 

Jeg beklager kjempemye for at jeg ikke har blogget i det siste. Det er bare det at skolen tar så  mye tid! Det må utføres et hardt arbeid for å stå der jeg står nå. Jeg vil ikke si at jeg prioriterer alt annet enn blogging, for det gjør jeg ikke. Jeg måtte bare gi en siste innsats i termin 1 og fikk en fantastisk gjennomsnittskarakter på 5,0. Det vil si at jeg fikk bare 5'ere og en 6'er.

Nå skal jeg komme til poenget her. Jeg har i det siste brukt tiden min på noe veldig verdifullt. Jeg har lest disse bøkene av Becca Fitzpatrck. Jeg må si at hun er en utrolig flink forfatter! Jeg har barebrukt 1 måned på å lese disse 4 bøkene som var hver 400 sider eller mer. Når ble jeg en leseløve? Jeg var så dypt inn i bøkene at jeg helt glemte når tiden fløy. Jeg kan bare si litt om boken: Nora er en helt vanlig 17 åring, men når Patch-kjekkasen kommer i livet hennes blir livet hennes snudd opp ned mellom to umenneskelige verdener- Nephiler og Falne engler.

Jeg sier ikke mer enn dette, for den følelsen man får når alle hemmelighetene blir avslørt og når noe skjer som du ikke tenkte deg ville skje, den følelsen vil jeg ikke ta fra dere. Jeg anbefaler alle ungdommer å lese disse bøkene, dere kommer ikke til å angre! Jeg har aldri lest så gode bøker før, med så gode skildringer og så mye romantikk. Bøkene heter:

1.Fallen Engel

2. Crescendo

3.Stillhet

4.Finale

Det jeg liker best med boka er at den er en god versjon med blanding av KJÆRLIGHET, vennskap, FANTASI, action og mye annet. Spenning er det også, men mest av alt er det kjærlighet og romantiske greier- I LOVE IT!

Jeg håper at dere gir bøkene en sjanse, de er virkelig verdt det. Forresten skal det snart bli laget filmer ut av bøkene og jeg anbefaler sterkt å lese bøkene før dere ser filmene.

Har du lest disse bøkene? Hva synes du om dem?

2 kommentarer

Tiffany & Daisy

20.01.2014 kl.21:49

Lest de 2 første, skulle til å lese den tredje, men har ikke fått lest den ennda :P

L0v3haddish

28.01.2014 kl.17:02

Tiffany & Daisy: Hva synes du da? Er ikke de veldig romantiske? Elsker dem, jeg!

Skriv en ny kommentar

L0v3haddish

L0v3haddish

14, Oslo

Hei! Jeg heter Hadeeqa og er 13 år! På denne bloggen vil dere lese om hverdagen min og diverse..

Kategorier

Arkiv

hits