Gjesteinnlegg

Hei! Dette er Numan, fetteren til Hadeeqa! :) Jeg og hun har bestemt at vi skal gjesteblogge for hverandre, så da gjør vi det! Ja, som dere vet så har Hadeeqa begynt å blogge nylig, og jeg synes hun er ganske flink! :) Jeg håper hun lykkes med bloggen, og at dere som leser bloggen hennes, følger den for det er verdt det! Det begynte med at jeg lagde meg en blogg, og jeg leste også flere blogg, som også hun gjorde! Så da fikk hun også hun interessen, så for noen dager siden lagde hun seg en blogg! Bloggen MIN heter foressten linamath.blogg.no! Jeg hadde blitt glad om dere sjekket den ut! :) linamath er jo ikke mitt ekte navn, men jeg skal bytte så fort som mulig. Grunnen til at jeg ikke lagde blogg med ekte navn, er fordi jeg trodde jeg ikke skulle blogge såpass lenge, og da tenkte jeg det ikke var noe vits i lage blogg med ekte navn, så da bare tok jeg et annet.. Men jeg har ombestemt meg, og skal fortsette å blogge, skal bare bytte navn :)

Jeg synes Hadeeqa er smart og hyggelig. Hjelpsom er hun også! Dette er noe alle synes om henne, og hun burde være stolt over seg selv! Som hun skrev så har hun bare fått 5'ere og 6'ere hittil, så da er hun jo tydeligvis også flink på skolen! Hver gang vi er sammen, så har vi det morsomt og gøy. Vi har også ganske lik humor :) Selvom vi er fetter&kusine så er vi også gode venner! :) 

Nå er det foressten den siste dagen av året, og jeg og broren min er hos henne, vi har vært her siden 26.des, men idag må vi hjem.. Etterpå skal de andre i familien komme her for å feire hennes bursdag, hun har feiret det med sine venner, men nå er det med familien, også skal vi feire nyttår sammen! Vi skal på kvelden dra til en moske i nærheten for det er en program der. Vi skal be og ønske hverandre for at 2014 blir et fint år for alle! Litt annerledes enn de andre gangene vi har "feiret" nyttår sammen :) Også blir det sikkert tid til fyrverkeri etter det!

Jeg håper alle dere for en fantastisk nyttårsfeiring :)

-Numan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

L0v3haddish

L0v3haddish

14, Oslo

Hei! Jeg heter Hadeeqa og er 14 år! På denne bloggen vil dere lese om hverdagen min og diverse..

Kategorier

Arkiv

hits