31.12.2013

Hallo!

 Idag er det den siste dagen i 2013 og det er bare 11 timer og 16 minutter igjen av 2013! Ett nytt år med nye muligheter er på vei. Folk sier at de håper på at 2014 bringer dem lykke og at det blir et bedre år i deres liv. Jeg mener at det er ikke året som skal gi deg noe bedre og det er ikke bare tiden som skal forandre på ting i livet ditt. Hvis du vil ha noe godt ut av 2014 må du kanskje lage deg noen nyttårsforsetter og følge dem. Det er bare DU som kan endre på slike ting. Ikke et helt år. Uansett. Jeg har alltid trodd at nyttårsforsetter ikke var noe seriøst og at det bare var tull. Jeg mener at du kan  endre på ting i livet ditt om det er slutten av desember eller slutten av mars. Man trenger bare viljestyrke. Men sånn  som 2013 har gått, vil jeg ikke at 2014 blir det samme. Jeg må "planlegge" dette året for at det ikke skal gjenta seg.

Mine Nyttårsforsetter:

 

Få 6'ere-Jeg har tidligere fortalt at jeg er flink på skolen. Jeg er kanskje flink, men jeg synes at jeg ikke gjør alt jeg kan for å få de karakterene jeg får. Jeg mener at jeg kunne ha fått bedre karakterer hvis jeg arbeidet litt hardere. Ikke for å skryte, men jeg har ikke fått noe mindre enn en 5'er til nå. Jeg har kanskje fått seks 6'ere ut av tretten karakterer. Der kunne jeg                   ha arbeidet hardere og det skal jeg bli bedre til neste år.

Legge meg tidligere- Jeg er veldig dårlig til å legge meg tidlig! Hver morgen våkner jeg med halvlukkede øyne og angrer på at jeg sov sent! Men likevel ender jeg opp med å sove 00-01 tida. Det er veldig sent, til tross for at jeg må stå opp 07.00 hver morgen. Det betyr at jeg bare får 6-7 timers søvn, som forklarer godt hvorfor jeg ikke gjør det like bra på                                          skolen som jeg egentlig klarer. Jeg håper jeg klarer å legge meg før 10 hver eneste dag, i 2014.Denne forsetten hadde jeg også tenkt å følge ifjor, men jeg ble bare                                           verre!

Passe på tingene mine-  Denne forsetten er faktisk den som teller mest! Jeg er kjempedårlig til å passe på tingene mine. F.eks mobiler. Mobiler er jo kjempeviktige ting og de er jeg veldig     dårlig til å passe på. Den første mobilen min mista jeg i doen! Og før jeg rakk å ta den ut (æsj) klarte vannet å trenge seg inn i mobilen og inn i systremet. Den                                                andre mobilen mista jeg på Metro Senter på bursdagen min. For å være ærlig vet jeg ikke hvor jeg mista den, og det er det som er så skummelt.

Tenke på meg selv-  Det har mange ganger skjedd at noen har brukt meg til noe. F. eks i kunst og håndtverk. En gutt var kjempedårlig til å tegne og spurte om jeg kunne gjøre det for          ham, og isteden for å tenke på meg selv at jeg har lite tid, gjorde jeg det for ham og stressa selv senere. Jeg må virkelig slutte å ofre ting for andre, dor hvis du gjør det                                     for mye, blir andre vant til det. Man må klare å so nei, noe jeg må bli bedre på.

Mer aktiv- Jeg må bli mer aktiv. Jeg nevnte et eller annet sted her at jeg er veldig lat. Ja, det er jeg, og jeg er veldig dårlig til å følge det jeg har tenkt, om jeg ikke egentlig vil det. Men hvis      det handler om ¨å kjøpe Justin Bieber pute, er jeg ikke lat i det hele tatt. Jeg skal bli flinkere til å jogge mer i 2014 og øke kondisen min (Som foreløpig ligger langt nede).


Har du noen nyttårsforsetter?

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Hanna

31.12.2013 kl.12:55

kjempe fint innlegg og super fin blogg!

L0v3haddish

31.12.2013 kl.15:38

Hanna: Tusen Takk! Skal sjekke bloggen din også!

Skriv en ny kommentar

L0v3haddish

L0v3haddish

14, Oslo

Hei! Jeg heter Hadeeqa og er 14 år! På denne bloggen vil dere lese om hverdagen min og diverse..

Kategorier

Arkiv

hits